← Vissza

BŐVEBBEN A PROGRAMOKRÓL

A táborozók napi két alkalommal sport és nyelvoktatáson vesznek részt. Szinte mind a tábor területén történik, kivéve az úszás oktatás, ami a helyi strandon fog zajlani. Az edzők és angol tanárok amerikaiak és tolmácsok segítenek nekik az oktatások levezetésében. A spanyol oktatásokat reményeink szerint Mexikóból érkezett fiatalok fogják vezetni.


NYELVOKTATÁS:

Idén a táborban angol és spanyol nyelvoktatás is lesz. Ezeket az alkalmakat amerikai és mexikói tanárok fogják tartani, többnyire a szabadban. Az oktatók képes és játékos eszközök segítségével tanítják a nyelveket. A táborozók rendszeresen kapnak ajándékokat és édességet.


BASEBALL:

Magyarországon az elsők között kezdtük el ezt sport oktatását 2003-ban. A baseball táboraink azóta is töretlen és növekvő népszerűségét élvezik. Kezdőktől a haladókig mindenki tanulhat valamit az egyik legnépszerűbb amerikai sportról - természetesen amerikai edzőktől. Aki csak részt vett ezekben a táborokban az már tudja, hogy egy hét után a külső szemlélőnek nehezen érthető sport valójában izgalmas, taktikus és élvezetes kikapcsolódást nyújt.


AMERIKAI FOCI:

Hogy miért ez a sport talán a legnépszerűbb az Egyesült Államokban? Azért, mert az erőnél és a gyorsaságnál is fontosabb a taktika, a fegyelmezett csapatjáték és az ügyesség. Nagy gyakorlattal rendelkező amerikai edzőtől sajátíthatod el a játék alapjait. A táborban nem full-contact, hanem úgynevezett flag-footballt játszunk, ennek keretében megértheted a szabályokat és átélheted a játék örömét a veszélyes ütközések nélkül.


FOCI:

Fiúk, lányok (igen, ti is gyertek bátran) itt az idő egy jót focizni, fejleszteni a tudásotokat. Gyakorlott edzők vezetik a edzéseket, amelyekben egyformán hangsúlyt kap az állóképesség fejlesztése, a technikai elemek elsajátítása és gyakorlása, valamint a sok- sok izgalmas mérkőzés egymás és a tábor vezetői ellen!


KOSÁRLABDA:

Amerikai és magyar edzők vezetésével kis csoportokban, vetésforgó rendszerben gyakoroljuk a játék egyes elemeit, délutánonként pedig mehet a bajnokság. A hét csúcspontja az esti, reflektorfényes mérkőzés egymás, és sokszor a felnőtt vezetők ellen.


RÖPLABDA:

Legnépszerűbb edzőtáborunkban a hangulat olyan, mint egy homokkal borított görög tengerparton... pattog a labda, hét ágra süt a nap... csak a pálmafák hiányoznak. A röplabda edzéseken mindenki láthatóan nagyon jól érzi magát. Hogy miért? Mert az új barátok szerzése mellett könnyen és gyorsan lehet fejlődni a sportban.


DISC GOLF:

Ez a sport a frizbi, a golf, és az erdei túrázás legizgalmasabb részleteinek ötvözete. Ügyességet, türelmet és kitartást igényel, jutalomképpen pedig nagyon szórakoztató. Át lehet dobni egy frizbit a tavon? Szeretnéd kipróbálni? Magyarország egyetlen állandó disc golf pályáját nálunk találod. Ha egyszer kipróbálod egy életre meg fogod kedvelni ezt a sportot.