← Vissza

Kötelezettség­vállalás a nyári táborainkban részt vevő kiskorúak szülei, törvényes gondviselői felé

Tisztelt szülő, törvényes gondviselő!

Gyermekeink a legnagyobb kincseink a világon – Isten ajándékai. Köszönjük megtisztelő bizalmát, köszönjük, hogy táborunkat választotta, és ránk bízta gyermekét egy hétre. Szeretnénk arról biztosítani Önt, hogy gyermeke felügyeletét a legnagyobb gondossággal fogjuk ellátni.

Ennek érdekében az alábbiakat vállaljuk:


Vállaljuk, hogy gyermeke számára biztonságos és kellemes tábori programot biztosítunk.

Vállaljuk, hogy az étkezésre, szállásra és közösségi foglalkozásra használt helyiségek tiszták és rendesek lesznek, valamint mindenben megfelelnek a közegészségügyi előírásoknak. Vállaljuk továbbá, hogy szakképzett konyhai személyzetünk ízletes és bőséges ételt fog biztosítani gyermeke számára. Vállaljuk, hogy a táborozás során folyamatosan szakképzett elősegélynyújtót biztosítunk, a fürdőtóban való fürdést pedig szakképzett uszodamester felügyeli. Amennyiben a táborozás alatt gyermeke megsérül, vagy beteg lesz, számára megfelelő egészségügyi ellátást biztosítunk, Önt pedig azonnal értesítjük.


Vállaljuk, hogy tábori munkatársaink és önkénteseink jó hozzáállással, és megfelelően felkészítve végzik majd munkájukat.

Vállaljuk, hogy a táborban csak olyan munkatársak és önkéntesek fognak tevékenykedni, akik ezt megelőzően semmilyen gyermekek ellen irányuló bűncselekményben nem vettek részt. Garanciát vállalunk arra, hogy nyári munkatársaink és önkénteseink oktatása során felkészítjük őket a megfelelő lelkigondozói eljárások ismeretére, valamint a gyerekek közötti helyes viselkedésre. Gyermekét a nálunk töltött idő alatt tisztelni és óvni fogjuk, valamint mindig meg fogjuk őt hallgatni.


Vállaljuk, hogy a tiszteletben tartjuk gyermeke saját fizikumához fűződő jogait.

Vállaljuk, hogy a táborban semmilyen testi fenyítést nem alkalmazunk. Vállaljuk, hogy gyermekével mindig tisztelettudó módon, bármilyen trágárságtól mentesen kommunikálunk. A gyermekek elleni bűncselekmények bármilyen formája ellen zéró tolerancia szabályt alkalmazunk. A táborunkban a gyermekek ellen bármilyen bűncselekményt elkövető személy ellen kivétel nélkül azonnal hatósági eljárást kezdeményezünk.


Vállaljuk, hogy az Önnel folytatott a tábori jelentkezéssel, részvétellel kapcsolatos kommunikációt

(írásos, emailben, telefonon, szóban folytatott) a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően bizalmasan kezeljük.


Vállaljuk, hogy a gyermeke részéről felmerült táborozással kapcsolatos panasz

kezelése során gondosan és a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően járunk el.